Prémiový obsah
★★★
6.3K čtenářů
1 h 30 m
Redakce Recepty.eu
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Kuře zbavíme kůže, opláchneme, osolíme. přidáme očištěnou a na kolečka nakrájenou mrkev a hrášek
Poté vyjmeme a na zbylém tuku osmahneme kuře, na plátky Nakonec přidáme hrášek, smetanu, listy salátu, osolíme
Vložte na ni osolené a opepřené kuře a nechte čtyři Na pánev přisypte hrášek a salát a čtyři minuty prohřejte
Mrkev nakrouháme na kolečka a orestujeme na oleji, zalijeme vodou a podusíme doměkka. Mouku rozmícháme
Čočku umyjeme a na několik hodin namočíme do studené vody, přidáme bobkový list a vaříme. Z tuku a mouky
Fazole namočíme do studené vody a necháme je přes noc. Pak přidáme bobkový list a pepř a vaříme doměkka
Maso opláchneme ve studené vodě a nakrájíme na úhledné kousky. V hrnci rozehřejeme kousek másla, vložíme
Kedlubny očistíme, nakrájíme na plátky, podlijeme trochou vařící osolené vody a dusíme téměř doměkka.
Dršťky zalijeme vodou a uvaříme je doměkka, poté je nakrájíme na nudličky. Na rozpáleném oleji opečeme
Omyté dršťky uvaříme doměkka, necháme je vychladnout a pak je nakrájíme na nudličky. Na pánvi rozpálíme