Prémiový obsah
★★★
8.4K čtenářů
35 m
Redakce Recepty.eu
Skvrny od mastného vyčistíme tak, že skvrny pokapeme jarem a necháme působit.
Potom látku vypereme normálním způsobem, jak jsme zvyklí.
Opečeme a mezitím si krátce povaříme zelené fazolky
Fazolky zalijeme vodou, osolíme, přidáme bobkový list pánvi si připravíme jíšku, kterou poté vmícháme k fazolkám
Fazolky zbavíme stopek. Přidáme fazolky a promícháme.
Opečené maso vyjmeme z pánve, odložíme do tepla a do výpeku dáme orestovat zelené fazolové lusky a přidáme
hotové omelety orestujeme krátce na pánvi nakrájené fazolky
Fazolky si povaříme v osolené vodě, na trošce oleje opečeme slaninku a přidáme fazolky a orestujeme, podle
Jakmile je maso hotové do výpeku dáme kousek másla, podlijeme trochou vývaru a přidáme fazolky.
Zelená fazolky uvaříme do měkka v osolené vodě. Fazolky na nich maso přelité výpečkem.
Fazolky uvaříme v osolené vodě do měkka. Poté fazolky zcedíme a přimícháme slaninu.
Fazolové lusky omyjeme a odstraníme vršky a veškeré vláknité kousky. Poté je nakrájíme na malé kousky
omyjeme, nakrájíme na kostičky a dáme vařit společně s fazolkami