Prémiový obsah
★★★
7K čtenářů
2 h 30 m
Kuchař Berda
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Těstoviny dáme vařit do osolené vařící vody, uvaříme Lososa nakrájíme na kousky a ty dáme opéct na máslo
Na šťávu vložíme lososa, několikrát ho obrátíme, aby Lososa vyjmeme z marinády a grilujeme 10 - 15 minut
Na šťávu vložíme lososa, několikrát ho obrátíme, aby Lososa vyjmeme z marinády a grilujeme 10 - 15 minut
hned přidáme směs pórku, smícháme s kousky uzeného lososa
Vymažeme zapékací mísu, do ní navrstvíme těstoviny, těstoviny dobře zakryté, nákyp posypeme sýrem a pečeme
Potom přimícháme všechny ostatní přísady kromě lososa Porce lososa grilujeme při střední teplotě asi 10 minut
Podkovy lososa omyjeme a osušíme. Lososa do ní naložíme přes noc.
Anglickou slaninu podélně nakrájíme na dlouhé a tenké plátky. Filety rozdělíme na porce po cca 250 g
Pokapeme jí olivovým olejem a položíme na ní lososa Po 7 minutách lososa otočíme a pečeme kůží nahoru.
Rybu osolíme a dáme péct do trouby při 180°C na 15 minut. Na másle připravíme jíšku, zalijeme smetanou
Těstoviny uvaříme dle návodu, nastříháme či nakrájíme Těstoviny slijeme, dáme do omáčky, promícháme, dáme
Těstoviny uvaříme dle návodu. Těstoviny dáme na talíř, položíme na něj lososa a zasypeme