Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
Veškeré ingredience na nálev smícháme. Koření přimícháváme do nálevu dle chuti. Krkovici napíchneme na
V misce smícháme olej s citronovou šťávou, bylinkami a kořením. Vše důkladně promícháme a směsi potřeme
Ze soli, špetky pepře, oleje a prolisovaného česneku vytvoříme marinádu. Maso nakrájíme na plátky, které
Maso nakrájané na plátky pouze odolíme a opepříme. Potřeme prolisovaným česnekeme a grilujeme asi 5 minut
Grilovanou krkovičku podáváme s pepřovou omáčkou a
Příprava marinády: Rajčatovou šťávu s prolisovaným česnekem smícháme v misce, přidáme olej, sójovou omáčku
Osolené a opepřené maso naložíme přes noc do oleje smíchaného s prolisovaným česnekem. Rozpálíme gril
Plátky masa osolíme, opepříme, posypeme kořením a dáme na rozpálený gril potřený olejem. Na pánvi opečeme
podáváme připravený bulgur s pečenou zeleninou a grilovanou krkovičkou.
Všechny ingredience na marinádu smícháme. Žampiony nakrájime na plátky a naložíme je do připravené marinády
Koření smícháme s olejem a maso nakrájíme na plátky. Plátky naložíme do připravené směsi a necháme odležet
Maso přes noc naložíme do směsi -olej, pažitka, petrželka, nahrubo mletá hořčice, rozmačkaný česnek a