Úprava: smažení, grilování podávaná s jemnými pikantními omáčkami, dušené na víně. Příloha bílé pečivo , rýže, brambory či zeleninový salát nedoporučují se třeba knedlíky.
Aby sůl ve slánce netvrdla, přidejte do slánky několik zrnek rýře nebo suchého hrášku.
párátkem připíchneme kousky oliv, čímž vytvoříme žabí Žabí oči poklademe na mrkev a před podáváním dáme do
Žabí stehýnka prudce opečeme na sádle. Při podávání sypeme žabí stehýnka drobně rozsekanou
Žabí stehýnka odřízneme od páteře, osolíme, opepříme V rozpálené pánvi s olivovým olejem stehýnka opečeme
Do 3-4 lžic mléka dáme trochu cukru a droždí. Vzešlý kvásek smícháme s ostatními ingrediencemi a vypracujeme
Stehna zbavíme kůže, prošpikujeme slaninu, osolíme a vložíme do pekáčku. Na každé stehno poklademe máslo
Z omytého pomeranče nastrouháme kůru a ovoce nakrájíme na plátky. Cibulku a papričku nasekáme najemno
Pánev vymažeme olejem, kuřecí stehýnka omyjeme, osušíme rajčaty a strouhanou citrónovou kůrou přidáme ke stehýnkům
Nejprve si připravíme medovou omáčku. V malém hrnci smícháme med, sójovou omáčku, jablečný ocet a cukr