Prémiový obsah
★★★★
8.5K čtenářů
50 m
Kuchař Berda
Když potřebujeme loupat rajčata, před ponořením do vařící vody nakrojíme ve slupce křížek asi 1 cm velký, ve vodě se pak naříznutá slupka nadzvedne a je jednoduché začít loupat.
Pstruhy si omyjeme a osušíme. dáme olivový olej, trochu koření na ryby a potřeme pstruhy
Pstruhy umyjeme, osolíme uvnitř i zvenku, opepříme Do břišní dutiny vložíme čerstvé bylinky - mladou kopřivu
Očištěné pstruhy opláchneme pod studenou tekoucí vodou Před podáváním posypeme nasekanými bylinkami.
Pstruhy si osolíme, potřeme olejem a dovnitř dáme trošku bylinek.
Pstruha důkladně očistíme. Vetřeme sůl, nasekané bylinky a naplníme citrónem.
Pstruha nejprve vykucháme a omyjeme. Pstruha grilujeme na rozpáleném grilu 8 minut z každé
Vykuchané pstruhy omyjeme a osušíme papírovou utěrkou Do pstruhů naklepeme citronovou šťávu, vložíme kousky
Filety pokapeme olejem, osolíme a opepříme. Položíme ho kůží dolů na rozpálený gril, opékáme asi 2-3
Rybu omyjeme a osušíme. Z každé strany uděláme pár šikmých zářezů a rybu zakápneme citronovou šťávou.
Pstruha očistíme, osolíme a trošku opepříme. Nakonec pstruha opečeme na pánvi na cibulce, kterou