3K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Filety lososa omyjeme, osolíme a dáme na plech vyložený pečícím papírem. Zakápneme citronovou šťávou
Troubu rozehřejeme na 190°C. Očištěné kuře nasolíme, napepříme a břišní dutinu naplníme bylinkami. Kůži
Dobře omytá vepřová kolena dáme do hrnce spolu s bobkovým listem, celým černým pepřem, jalovcem, novým
Cibuli a česnek oloupeme a překrojíme napůl. Do velkého hrnce dáme vodu, česnek, všechno koření a přivedeme
Očištěné větší kuře, vykucháme, zbavíme krku a noh. Umyjeme, posolíme, přidáme papriku a dáme na pekáč
Omyté rajčátka dáme na plech spolu s česnekem a pečeme Nahoru rozložíme upečená rajčátka a stočíme do rolády
Poté poklademe půlky rajčátek, bazalkou, plátky mozzarelly
Ořechy rozmístíme na plech s pečicím papírem. V kastrůlku rozehřejeme med a máslo se špetkou soli. Směsí
Maso omyjeme, očistíme a osušíme. Stehna dáme do pekáčku a podlijeme olejem. Osolíme, opepříme a posypeme
Bůček s kůží vložíme do vařící vody spolu s očištěnou mrkví, petrželí, na proužky nakrájenou cibulí a