Prémiový obsah
★★★
30.7K čtenářů
30 m
Kuchař Berda
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Umyté a utěrkou osušené játra nakrájíme na plátky. Povařenou smetanou polijeme játra.
Játra v celku umyjeme, utěrkou je osušíme a nakrájíme Hotová játra dáme na teplý talíř a osolíme.
Játra očistíme, opláchneme a papírovou utěrkou lehce Takto naložená játra necháme v chladnu hodinu odležet
Játra rozložíme a osušíme papírovými utěrkami. Játra z obou stran grilujeme vždy 4 minuty.
Játra umyjeme a osušíme utěrkou. Hotová játra dáme na teplý talíř a posolíme.
Vepřovou panenku očistíme a omyjeme. Poté už jen panenku vložíme na rošt grilu nebo do pekáčku
Dáme na gril, potřeme marinádou z česneku a grilujeme