Pokud připálíme mléko v hliníkovém hrnci, stačí v hrnci povařit jednu cibuli.
Připálené mléko vystoupí na hladinu v podobě pěny.
Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky. V hrnci rozpustíme máslo. Orestujeme nadrobno nakrájenou šalotku
V hrnci rozehřejeme 3 lžíce másla a doměkka na něm podusíme cibuli a česnek. Přisypeme rýži a důkladně
V kastrolu rozpustíme máslo, zaprášíme moukou a 2-3 restujeme. Vzniklou jíšku zalijeme vývarem a vše
Nakrájené žampiony nakrájíme a orestujeme na pánvi dorůžova. Přidáme cibuli a slaninu. Osolíme, přidáme
Plátky chleba nakrájíme na kostky. Rozložíme je na plech a vložíme do trouby vyhřáté na 200 °C. Upečeme
Cibuli oloupeme a nadrobno nakrájíme. Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Společně podusíme na sádle
Na drobno nakrájenou cibuli necháme zesklovatět na lžíci másla přidáme papriku a chvíli osmahneme. Poté
Žampióny očistíme, umyjeme, nadrobno nakrájíme a 10 minut dusíme na rozehřátém másle. Potom je vyjmeme
Žampióny překrájíme na poloviny, měkký salám i sýr nakrájíme na kousky, které budou stejně velké, jako
Na rozehřátém másle osmahneme očištěné žampiony nakrájené na silnější plátky, přidáme nasekaný stroužek
Zapékací misku vymažeme máslem a na dno naskládáme plátky bagety, které jsme nasucho opekli na pánvi.