Aby sůl ve slánce netvrdla, přidejte do slánky několik zrnek rýře nebo suchého hrášku.
Žampiony a okurky nakrájíme na plátky a papriku a cibuli na drobné kostky. Přidáme cukr, pepř, majonézu
Žampiony nakrájíme na tenké plátky, dáme do mísy. Smícháme ocet, olej, citronovou šťávu a trošku soli
Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky. V hrnci rozpustíme máslo. Orestujeme nadrobno nakrájenou šalotku
V kastrolu rozpustíme máslo, zaprášíme moukou a 2-3 restujeme. Vzniklou jíšku zalijeme vývarem a vše
Nakrájené žampiony nakrájíme a orestujeme na pánvi dorůžova. Přidáme cibuli a slaninu. Osolíme, přidáme
V hrnci rozehřejeme 3 lžíce másla a doměkka na něm podusíme cibuli a česnek. Přisypeme rýži a důkladně
Na drobno nakrájenou cibuli necháme zesklovatět na lžíci másla přidáme papriku a chvíli osmahneme. Poté
Plátky chleba nakrájíme na kostky. Rozložíme je na plech a vložíme do trouby vyhřáté na 200 °C. Upečeme
Cibuli oloupeme a nadrobno nakrájíme. Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Společně podusíme na sádle
Žampióny překrájíme na poloviny, měkký salám i sýr nakrájíme na kousky, které budou stejně velké, jako
Žampióny nakrájíme na plátky, orestujeme je na rozpáleném oleji, zalijeme je vejci, osolíme, opepříme