Prémiový obsah
★★★
7.5K čtenářů
25 m
Kuchař Berda
Pokud připálíme mléko v hliníkovém hrnci, stačí v hrnci povařit jednu cibuli.
Připálené mléko vystoupí na hladinu v podobě pěny.
Kedlubny očistíme a nakrájíme na malé kostičky. Když jsou kedlubny měkké přilijeme smetanu a zahustíme
Poté přidáme omyté, očištěné a na drobno nakrájené houby
Naklepané řízky opečeme na sádle. Přidáme pokrájenou cibulku a společně osmažíme. Potom okořením kmínem
Pak přidáme očištěné a na plátky nakrájené houby, sůl Během dušení kuřecí čtvrtky otáčíme.
Kedlubnu očistíme a vcelku ji uvaříme ve vodě do měkka Vzniklou směsí plníme uvařené a rozpůlené kedlubny.
Oloupané kedlubny nakrájíme na osm dílů a vložíme do Scezené kedlubny posypeme bylinkami a přidáme rajčata
Zeleninu očistíme, omyjeme, dáme do hrnce a zalijeme vývarem. Přidáme olej, zakryjeme pokličkou a vaříme
Čtyři větší kedlubny očistíme a vydlabeme. Všechno dobře promícháme a naplníme kedlubny.
Ráda vařím z hub a můj manžel má rád houby.Ráda tento recept vyskouším.