Prémiový obsah
★★★
32K čtenářů
1 h 15 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Houby očistíme a nakrájíme na větší kousky. Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme sůl, kmín a nakrájené
Umícháme těsto, které vykyne až při pečení v troubě, vložíme jej na pekáč vyložený papírem na pečení,
Umícháme těsto, které vykyne až při pečení v troubě, vložíme jej na pekáč vyložený papírem na pečení,
Na rozhřátém oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme papriku, promícháme, zalijeme vodou, přivedeme
Na oleji orestujeme nakrájenou cibulku a poprášíme sladkou paprikou. Přidáme nakrájené houby, osolíme
Očištěné houby nakrájíme na tenké plátky a spolu s drobně nakrájeným česnekem orestujeme na rozehřátém
Na sádle si orestujeme cibuli najemno, přidáme houby a kmín. Poté přidáme papriku, podlijeme vodou a