Prémiový obsah
★★★
13.1K čtenářů
30 m
Kuchař Berda
Pokud vytáhnete máslo z ledničky a ještě tvrdé ho potřebujete namazat, použijte škrabku na brambory na nakrájení tenkých plátků, které půjdou namazat bez problémů.
řidší lívancové těsto, do kterého vmícháme vychladlou houbovou Po ochutnání první hotové placky eventuelně přisolíme
V míse smícháme nastrouhanou omytou cuketu. Poté přidáme nastrouhanou mrkev, celer a brambory. Cibuli
Na pomoučněném vále vyválíme tenké placky. V hrnci rozehřejeme sádlo a placky pomažeme.
Z těsta vyválíme medové placky a pečeme při 180°C asi Z placek můžeme připravit klasický medovník nebo každou
něj lijeme připravenou směs tak, aby se vytvořily placky Hotové placky ukládáme na mísu, podle chuti dochutíme
Změklý tuk, žloutky a cukr pečlivě utřeme do pěny. Přidáme tuhý sníh ze dvou bílků. Na pomazaný plech
Těstoviny uvaříme podle návodu,scedíme a necháme okapat. Nasypeme je do mísy, mírně osolíme, opepříme
Mrkev a brambory oloupeme, omyjeme a nastrouháme. Posypeme je moukou, přidáme vejce, sůl, pepř, koriandr
Uzeninu, eidam, hermelín a cibuli nastrouháme, přidáme vejce, pepř a osolíme. Utvoříme placičky a smažíme