Prémiový obsah
★★★
9K čtenářů
55 m
Kuchař Berda
Skvrny od kávy vyčistíme tak, že látku namočíme do studeného mléka a potom vypereme.
Čerstvé skvrny nejlépe odstraníme octovou vodou a můžeme je také posypat solí a třít vlhkým hadříkem.
Houby namočte do horké vody. Dvě šalotky nasekejte nadrobno. v litinovém hrnci rozpalte olej, zpěň- te
sýr prudce osmahneme na z obou stran a podáváme s rizotem
Na lžíci oleje orestujeme nakrájené houby dozlatova, přidáme tymián, sůl a odstavíme. Na zbytku oleje
V hrnci rozpustíme máslo a orestujeme cibuli a česnek. Přidáme rýži a zalijeme vývarem. Přivedeme k
Rýži uvaříme ve vývaru, pórek nakrájíme a orestujeme Hotovou rýži přidáme na směs a promícháme s pórkem.
Rizoto podáváme s kousky kuřecího masa, rukolou a hoblinami
Na rozehřátém oleji osmažíme pórek nakrájený na kolečka Přidáme dušený pórek s houbami, ochutíme saturejkou