Skvrny od ovoce zlehka potíráme vodou z vařených bílých fazolí a potom je namočíme do podmáslí a citronové šťávy.
Když máte víno zredukované, guláš zalijte vývarem. Po hodině guláš odklopte.
Cibuli oloupejte a nakrájejte na malou kousky. Osmahněte v hnrci s lžící sádla. Maso pokrájet na větší
Hotový guláš podáváme ve vydlabaném opečeném bochníku
Jakmile je maso měkké, zahustíme guláš moukou rozmíchanou
Cibulku si nakrájíme nadrobno a osmahneme na sádle, poté přidáme nakrájené maso na kostky. Osolíme a
Na rozpálený tuk přidáme nakrájené maso. Opečeme dohněda a dáme vyndáme. Vsypeme nakrájenou cibuli, česnek
Na omastku zpěníme mnoho hrubě nakrájené cibule, ale jen na okamžik. Ihned přidáme na kostky krájené