Vejce uchováváme vždy špičkou dolů, aby žloutek ležel na bílku a ne ve vzduchové bublině.
Slaninu nakrájíme na kostičky a vyškraříme. Přidáme klobásy, zelí, sůl a společně dusíme. Plátky masa
Kroupy namočíme 2 hodiny předem. Na kousku másla orestujeme jednu nakrájenou cibuli, přídáme kousky omytého
Výpek povaříme s vodou z hub, vmícháme houbovou omáčku Maso nakrájíme na plátky a servírujeme s houbovou omáčkou
Na rozpáleném sádle orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme nasekanou petrželku a přendáme do misky vychladnout
Maso a kosti omyjeme pod tekoucí studenou vodou, vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme, přidáme bobkový
Houby očistíme, nakrájíme na plátky a podusíme na tuku. Kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme na kostičky
Na pánvi na rozpáleném oleji závitky ze všech stran Troubu vyhřejeme na 200 °C, vložíme do ní závitky a
Troubu rozehřejeme na 190°C, opečené závitky přendáme Závitky s výpekem podáváme s vařenou rýží, chlebem
Závitky dusíme na tuku, necháme vysmahnout. Jakmile budou závitky měkké, šťávu zaprášíme moukou
Takto připravené závitky prudce opečeme ze všech stran Měkké závitky vyjmeme, do šťávy vmícháme smetanu rozmíchanou