9.2K čtenářů
3 h 40 m
Kuchař Berda
Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
Povaříme asi 20 minut, podle chuti trošku osladíme a omáčku Podáváme s hovězím masem pokrájeným na malé kousky
Maso uvaříme ve slané vodě do měkka, vyjmeme a necháme provařenou omáčku, kterou necháme s masem ještě podusit
Hovězí maso nakrájíme na medailonky. Podle chuti osolíme, opepříme a vložíme maso na prohřátí
Maso očistíme a dáme vařit společně s oloupanou mrkví Maso nakrájíme na plátky.
Vývar: maso kořenovou zeleninu, česnek a cibuli vložíme přidáme koření a při nižší teplotě vaříme, až je maso
Maso očistíme, osolíme, opepříme a obalíme v perníkovém Maso podáváme nakrájené na plátky s omáčkou a houskovým
Maso nakrájíme na plátky, nařízneme, aby se nám maso Poté přidáme maso a orestujeme.
V den přípravy maso očistíme od zeleniny a na pánvi ze všech stran prudce opečeme, aby se maso zatáhlo
Maso dáme do pekáčku, osolíme, opepříme a pečeme tři nakrájíme na plátky a podáváme s rýží a připravenou omáčkou
Přidáme mleté hovězí, opět zakryjeme a při nejvyšším stupni dusíme 5 minut, dokud maso mírně nezhnědne.
Když je maso měkké přidáme do omáčky povidla, důkladně Hovězí se švestkovou omáčkou podáváme například s opečeným
Den předem maso protkneme špekem a připravíme základ Na zelenině orestujeme maso ze všech stran.