Prémiový obsah
★★★★
59.8K čtenářů
1 h 10 m
Redakce Recepty.eu
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
nakládaným zeleným pepřem a dáme odležet. výpeku v pánvi nalijeme smetanu, přidáme nakládaný pepř
Plátky hovězího masa omyjeme, osušíme, naklepeme rukou Maso na steaky necháme 30 minut odležet při pokojové
pepřem z mlýnku a dáme odležet. výpeku v pánvi nalijeme smetanu, přidáme nakládaný pepř
Maso očistíme a nakrájíme na medailonky, osolíme, opepříme a posypeme grilovacím kořením. Připravené
Maso omyjeme a vysušíme ubrouskem přebytečnou vodu. Poté maso osolíme a opepříme. Poté maso vložíme na
Plátky hovězího masa omyjeme, osušíme, naklepeme rukou Maso na steaky necháme 30 minut odležet při pokojové