Prémiový obsah
★★★★★
53.2K čtenářů
2 h
Redakce Recepty.eu
Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
Hovězí maso opláchneme, osolíme, okmínujeme a poté Během pečení maso obracíme a přeléváme šťávou, dle
Maso si očistíme a poprášíme moukou. Cibuli a česnek nasekáme nadrobno a orestujeme v hrnci na másle,
Z masa uděláme větší plát, osolíme, opepříme a okořeníme. Srolujeme a svážeme balenou nití. Tukovou vrstvu
Maso omyjeme, nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Na oleji osmahneme maso a poté
Na tuku dorůžova osmahneme hladkou mouku, přisypeme sladkou papriku a zalijeme mlékem nebo smetanou.
Maso opečeme na rozpáleném sádle, přidáme na kolečka pokrájenou cibuli, zeleninu, citrónovou kůru, koření
Maso umyjeme a ve směru vláken protáhneme úzké proužky uzené slaniny. Opečeme ho na rozpáleném sádle
Očištěnou, pokrájenou zeleninu opečeme na sádle, přidáme maso, rozčtvrcené rajčata, sůl, černé koření
Umyté maso opečeme na rozpáleném sádle. Opečené ho vytáhneme, na sádlo dáme nadrobno pokrájenou cibuli
jednoduche a velice chutne
Bude to měkké ???