Prémiový obsah
★★★★
28.2K čtenářů
1 h 30 m
Redakce Recepty.eu
Mléko ani polévka nevyteče při vaření z hrnce, potřeme-li okraj tukem.
Maso nakrájíme na kousky a orestujeme na oleji. Maso přesuneme do pekáčku a přidáme nakrájenou zeleninu
Maso očistíme, omyjeme a nakrájíme na malé kostky. Na rozehřátém oleji osmažíme ze všech stran, osolíme
V hrnci orestujeme na oleji nakrájenou cibulku. Přidáme na kousky nakrájenou očištěnou zeleninu a orestujeme
Maso si krátce opečeme ze všech stran a vložíme do pekáčku. Zeleninu si také orestujeme a přidáme do
V hrnci rozehřejeme olej, do kterého postupně přidáváme očištěnou kořenovou zeleninu (petržel, mrkev)
Maso si krátce opečeme ze všech stran a vložíme do pekáčku. Zeleninu si také orestujeme a přidáme do
mrkev, petržel, celer a slaninu nakrájíme na menší kostky. Dáme do hrnce, osmahneme, přidáme nakrájenou
Mrkev, petržel, celer a slaninu nakrájíme na menší kousky. Dáme do hrnce, osmahneme, přidáme nakrájenou
Mrkev, petržel a celer nakrájíme na kostky. dáme do hrnce a osmahneme. Přidáme na kousky nakrájenou slaninu.Dále