Prémiový obsah
★★★
9.9K čtenářů
3 h 5 m
Kuchař Berda
Aby sůl ve slánce netvrdla, přidejte do slánky několik zrnek rýře nebo suchého hrášku.
Zelená fazolky uvaříme do měkka v osolené vodě. Fazolky na nich maso přelité výpečkem.
nadrobno nakrájenou cibulku a na menší kousky nakrájené hovězí
V pánvi rozehřejeme 3 lžíce olivového oleje a závitky Závitky vyjmeme a udržujeme horké.
Slaninu nakrájíme na kostičky a vyškraříme. Přidáme klobásy, zelí, sůl a společně dusíme. Plátky masa
Hovězí maso omyjeme, osušíme a osmahneme na oleji, Fazolky povaříme v osolené vodě, slaninu nakrájíme
ve velké pánvi či woku, vsypte cibuli i nakrájené hovězí Na pánev dáme na kousky nakrájenou papriku a fazolky
Fazolky očistíme od stopek a prudce spaříme v osolené Hovězí steaky omyjeme, osušíme a potřeme olivovým olejem
Naneseme na závitky, stočíme je a upevníme jehlami. Závitky opečeme v horkém oleji, zalijeme vínem a pečeme
Takto připravené závitky prudce opečeme ze všech stran Měkké závitky vyjmeme, do šťávy vmícháme smetanu rozmíchanou