6.8K čtenářů
2 h
Kuchař Berda
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Slaninu nakrájíme na kostičky a vyškraříme. Přidáme klobásy, zelí, sůl a společně dusíme. Plátky masa
každý řízek dáme pásek okurky, slaniny a čtvrtinu vejce Závitky posolíme, podlijeme vodou, hrnec uzavřeme a
Maso omyjeme a vysušíme ubrouskem přebytečnou vodu. Poté maso osolíme a opepříme. Poté maso vložíme na
Závitky dusíme na tuku, necháme vysmahnout. Jakmile budou závitky měkké, šťávu zaprášíme moukou
Troubu rozehřejeme na 190°C, opečené závitky přendáme Závitky s výpekem podáváme s vařenou rýží, chlebem
Naneseme na závitky, stočíme je a upevníme jehlami. Závitky opečeme v horkém oleji, zalijeme vínem a pečeme
V hrnci rozehřejeme máslo a závitky na něm opečeme Závitky vyjmeme z omáčky a udržujeme teplé.
V hrnci rozehřejeme olej a závitky na něm prudce opečeme Závitky rozdělíme na talíře a podáváme s omáčkou.
Takto připravené závitky prudce opečeme ze všech stran Měkké závitky vyjmeme, do šťávy vmícháme smetanu rozmíchanou
hořčici, na kostičky nakrájenou okurku, nakrájená vejce