Prémiový obsah
★★★
11K čtenářů
1 h 50 m
Kuchař Berda
Pokud připálíme mléko v hliníkovém hrnci, stačí v hrnci povařit jednu cibuli.
Připálené mléko vystoupí na hladinu v podobě pěny.
Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, na kolečka nakrájenou mrkev, přidáme trochu tymiánu a bobkový list
Tahle omáčka je původně s hovězím masem, ale protože Po té omáčku přecedíme, zahustíme (někdo strouhaným
Omáčku prolisujeme a zahustíme moukou. Horký květák přelijeme omáčkou a smícháme s těstovinou
Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, na kolečka nakrájenou mrkev, přidáme trochu tymiánu a bobkový list
Mušle důkladně propláchneme ve vodě. Mušle přebereme a vydrhneme kartáčkem, tím zbavíme všech nečistot
Omáčku vaříme asi půl hodiny. Na závěr do omáčky vložíme masové kuličky a necháme
Džus, rajčata a vodu přivedeme k varu, povaříme a přidáme vločky a sůl, vaříme, dokud nezhoustne, podle