4K čtenářů
1 h 20 m
Kuchař Berda
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
a na středním ohni na něm ze všech stran opékáme masové šišky.
Veškerou kořenovou zeleninu nakrájíme na malé kostičky Do uvařené zeleniny přidáme na kostičky nakrájenou
Zeleninu, česnek a cibuli nakrájíme na malé kousky. Podlijeme vývarem a vaříme dokud zelenina nezměkne.
Všechnu zeleninu omyjeme, oloupeme a nakrájíme na kousky Poté zeleninu rozmixujeme, vmícháme hustou kašičku
Fazole namočíme den předem do vody. Další den je slijeme, zalijeme vodou a uvaříme doměkka. Celer a mrkev
Přidáme i ostatní zeleninu. Vaříme asi 15-20 minut až je zelenina měkká.
Zeleninu nastrouháme nahrubo, cibulku nakrájíme najemno
očištěnou na proužky nebo kolečka nakrájenou předvařenou kořenovou zeleninu a zalejeme vínem.