Prémiový obsah
★★★
19.7K čtenářů
3 h
Redakce Recepty.eu
Aby sůl ve slánce netvrdla, přidejte do slánky několik zrnek rýře nebo suchého hrášku.
Umyté maso opečeme na rozpáleném sádle. Opečené ho vytáhneme, na sádlo dáme nadrobno pokrájenou cibuli
Maso nakrájíme na plátky, které zlehka naklepeme, okraje nařízneme, okořeníme pepřem, zaprášíme hladkou
Cibule oloupeme, omyjeme, nakrájíme na kostičky a orestujeme na rozpáleném oleji v nádobě, kterou budeme
Maso si očistíme a poprášíme moukou. Cibuli a česnek nasekáme nadrobno a orestujeme v hrnci na másle,
Maso omyjeme, nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Na oleji osmahneme maso a poté
Maso opečeme na rozpáleném sádle, přidáme na kolečka pokrájenou cibuli, zeleninu, citrónovou kůru, koření
Maso umyjeme a ve směru vláken protáhneme úzké proužky uzené slaniny. Opečeme ho na rozpáleném sádle
Očištěnou, pokrájenou zeleninu opečeme na sádle, přidáme maso, rozčtvrcené rajčata, sůl, černé koření