Prémiový obsah
★★★
10.1K čtenářů
30 m
Kuchař Berda
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Plátky masa ochutíme divokým kořením a na rozehřátém olivovém oleji opečeme dozlatova. Maso vyjmeme a
Do keramické nádoby dáme olej, nakrájenou cibuli, na kostky nakrájené maso, prolisovaný česnek, koření
Hovězí maso v celku prošpikujeme slaninou a uložíme do nádoby, nejlépe hliněné. Osolenou vodu s kořením
Na oleji podusíme nakrájenou cibuli a plátky česneku, přidáme nakrájené ryzce, plátek citronu s kůrou
Porce kapra potřeme sardelovou pastou, kterou jsme utřeli s máslem. Pak je poprášíme hladkou moukou a
Skopovou kýtu necháme odležet v marinádě z octa, vody a jalovce. Pak protáhneme slaninou, osolíme a opepříme
V misce si připravíme marinádu z oleje, koňaku a tabasca. Nakrájené maso na plátky naložíme do marinády
Medailonky ze svíčkové v rozehřátém oleji po každé Medailonky ze svíčkové podáváme s vařenými brambory
Na másle osmahneme nakrájenou zeleninu, přidáme hlívu na proužky, okořeníme, podlijeme a dusíme do měkka.Potom
Přiveďte k varu a vařte pod poklicí v páře asi 20 minut.,Svíčkovou nakrájejte na 4 medailonky.