5.7K čtenářů
1 h 20 m
Redakce Recepty.eu
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Maso omyjeme, odblaníme a nakrájíme na osm plátků, které na okrajích nařízneme, lehce naklepeme, osolíme
Z odblaněné svíčkové nakrájíme osm tenkých řezů, jemně
Hovězí maso protkneme slaninou, osolíme a zprudka opečeme na části tuku. Poté vyjmeme, do kastrólu vložíme
Hovězí maso protkneme slaninou, osolíme a zprudka opečeme na části tuku. Poté vyjmeme, do kastrólu vložíme
Z masa odstraníme blanky. Připravíme si marinádu. V misce smícháme jablečný ocet s olivovým olejem a
Slaninu nadorbno a maso na kousky osmahneme ze všech stran v hrnci na oleji. Kořenovou zeleninu a cibuli
Svíčkovou podáváme s houskovým nebo karlovarským knedlíkem
Hovězí maso protkneme slaninou, osolíme a zprudka opečeme na části tuku. Poté vyjmeme, do kastrólu vložíme
Bifteky jemně naklepeme klouby prstů, potřeme sardelovou pastou a opepříme. Čtyři cibule nakrájíme na
Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Do středu rozložíme rajčata, šunku a sýr. Maso přeložíme a po okrajích