Prémiový obsah
★★★
4.6K čtenářů
2 h
Kuchař Berda
Nikdy je nemyjeme vodou, odstraňují se mnohem hůře.
Nejlepší je to alkoholem nebo zředěným čpavkem.
Potřeme jím látku, necháme působit.
Pak je teprve vypereme.
Pak z něj nakrájíme 8 tenkých řezů, jemně naklepeme Podáváme obložené různými druhy pikantní sterilované zeleniny
Z odblaněné svíčkové nakrájíme osm tenkých řezů, jemně
Cibuli oloupeme, nadrobno nakrájíme a necháme zesklovatět na oleji. Mrkev a celer očistíme a nastrouháme
Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Do středu rozložíme rajčata, šunku a sýr. Maso přeložíme a po okrajích
Svíčkovou očistíme, odblaníme, potřeme olejem a v hluboké Prochladlé krájíme na řezy a můžeme podávat i bez přílohy
Bifteky jemně naklepeme klouby prstů, potřeme sardelovou pastou a opepříme. Čtyři cibule nakrájíme na
vyjmeme, do kastrólu vložíme nakrájenou kořenovou zeleninu Díky zelenině by měla být tak hustá, že není potřeba
Kořenovou zeleninu a cibuli očistíme, omyjeme a dáme Jakmile je maso hotové vyjmeme zeleninu prolisujeme
Z masa odstraníme blanky. Připravíme si marinádu. V misce smícháme jablečný ocet s olivovým olejem a