Prémiový obsah
★★★
22.3K čtenářů
2 h 10 m
Kuchař Berda
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
koření, dobře promícháme a naplníme kůži z husího krku Uvařený plněný krk necháme vychladnout tak, že ho
Česnek utřeme se solí, kořením, petrželkou a máslem, poté směsí potřeme kapra a dáme do lednice. Poté
Maso si umeleme společně se zeleninou a promícháme. Dáme do pekáče a v troubě pečeme asi dvě hodiny,
Chilli papričku rozpůlíme, odstraníme semínka a najemno nasekáme. V misce smícháme změklé máslo, nastrouhaný
Naklepané plátky masa osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Opečeme na oleji, do výpeku z pánve vložíme
Kuřecí křídla opláchneme pod studenou tekoucí vodou a pořádně je osolíme, opepříme, posypeme grilovacím
Vodu převaříme a necháme vychladnout. Cibuli a česnek oloupeme, nadrobno nakrájíme, křen nastrouháme,
Na velké pánvi rozpálíme trochu tuku, dáme na ně nadrobno nasekaný česnek a chilli papričku nebo feferonku
Topinky namažeme obsahem konzervy a ozdobíme kolečky vajec, proužky sterilované kapie a petrželkou.