14.5K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Kotlety nařízneme, z oleje, šťávy, kůry a medu uděláme marinádu, kterou maso potřeme a spolu s tymiánem
odpařovat, jakmile bude šťáva lepkavá, tak do ní vrátíme kotletky
Maso si důkladně omyjeme a osušíme. Do oleje přidáme citronovou šťávu a kotlety do něj položíme. Takto
Naložené kotletky poprášíme moukou a sladkou paprikou necháme chvíli probublávat, dokud nám nevznikne hustá omáčka
Kotletky vytáhneme, dáme na plech, poklademe kousky Kotletky podáváme s bramborovou kaší.
Všechny ingredience dáme do hrníčku a důkladně promícháme. Žebra důkladně omyjeme a poté dáme do mísy
Olej smícháme s citronovou šťávou a kotletky do něj Poté kotletky nasolíme, opepříme a opečeme z obou stran
Olej smícháme s citronovou šťávou a kotletky do něj Poté kotletky nasolíme, opepříme a opečeme z obou stran
Maso na krajích nařízneme, opepříme a pokapeme olejem, necháme půl hodiny odpočinout. Pot zprudka orestujeme
Dochutíme solí,malinko pro barvu sojovou omáčkou. Promícháme a podáváme s nakrájenou roládou, přelité omáčkou