Prémiový obsah
★★★
53K čtenářů
2 h 20 m
Kuchař Berda
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Kýtu omyjeme a osušíme. rozmarýn se lžičkou soli, přidáme oloupaný a prolisovaný česnek
Poklademe část rozmarýnu a část rozdrtíme s česnekem Maso prošpikujeme česnekem a potřeme připravenou marinádou
i bylinky. Přidejte na pánev máslo, stroužky česneku, bylinky
Maso prošpikujeme oloupanými a překrojenými stroužky česneku olej, sójovou omáčku, sůl, mletý pepř a prolisovaný česnek
Česnek prolisujeme, smícháme se solí a vetřeme do masa Přidáme také koření a bylinky a pečeme přikryté doměkka
Jehněčí kýtu omyjeme, osušíme a po celém obvodu do kterých vložíme oloupané, na plátky nakrájené stroužky česneku
Opereme a nakrájíme bylinky, v pekáči rozpálíme olej Přidáme cibuli, česnek, bylinky, podlijeme vínem a
Smíchejte 100 ml oleje s rozmarýnem, tymiánem, nadrceným česnekem
Tak toto byla opravdová mňamka!!!!!!!!!!
Jen bych dala trochu víc česneku.Dělali jsme to na velikonoce a vážně jsme si moc pochutnali.