Aby sůl ve slánce netvrdla, přidejte do slánky několik zrnek rýře nebo suchého hrášku.
Maso naklepat, kraje trochu naříznout, potřít hořčicí kotlety (každou zvlášť) zabalit do olejem vymazaného alobalu
Alobal potřeme olejem, rozprostřeme na něj roštěnku Alobal uzavřeme jako měšec a konce zkroutíme, aby se
Hotovou cibuli vyjmeme z alobalu, osolíme a opepříme studenou omáčkou nebo můžeme použít taky jako přílohu k masu
V míse je smícháme s mlékem, mletým masem a vejci. Alobal zaděláme.
Pak přidáme na kostky nakrájené maso, opečeme, zalijeme Hotové maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme
Maso očistíme a nakrájíme na kousky. V hrnci rozehřejeme olej a maso na něm zprudka orestujeme
Olivový olej rozpálíme v hrnci, maso důkladně opečeme Zalijeme zeleninovým základem, krátce povaříme a vložíme jehněčí
Maso rozsekáme na kousky, opláchneme a osmažíme na Když je maso téměř měkké, vmícháme houby nakrájené