Pokud vytáhnete máslo z ledničky a ještě tvrdé ho potřebujete namazat, použijte škrabku na brambory na nakrájení tenkých plátků, které půjdou namazat bez problémů.
Jehněčí kýtu vykostíme, očistíme a maso nakrájíme Hotové jehněčí rizoto sypeme strouhaným sýrem.
Rýži uvaříme dle návodu na obale. Cibuli oloupeme, nakrájíme na kostičky a osmahneme na oleji. Přidáme
horkého vývaru, zamícháme a trochu zvyšte teplotu, aby rizoto Rizoto by si mělo zachovat vlhkou krémovou konzistenci
Červenou řepu povaříme v osolené vodě se snítkou tymiánu doměkka. Vodu slijeme a necháme vychladnout.
V hrnci rozehřejeme 3 lžíce másla a doměkka na něm podusíme cibuli a česnek. Přisypeme rýži a důkladně
Špenát krátce podusíme, osolíme a opepříme. Na polovině másla orestujeme nakrájenou cibuli a česnek,
Pohanku uvaříme podle návodu v osolené vodě. Nakrájenou cibuli a hříbky orestujeme na oleji, přidáme
Rajčata dáme do cedníku, spaříme horkou vodou a špičkou ostrého nože oloupeme; poté nakrájíme na kostičky
V hrnci rozehřejeme 3 lžíce másla a doměkka na něm podusíme cibuli a česnek. Přisypeme rýži a důkladně