Prémiový obsah
★★★
13.4K čtenářů
1 h 10 m
Kuchař Berda
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
pohankové vločky a necháme je chvilku nabobtnat. Hovězí maso umeleme a přidáme do polévky.
vločky, přidáme hladkou mouku, promícháme a zalijeme Uvedeme do varu, přidáme očištěnou nakrájenou zeleninu
Ovesné vločky opražíme na rozehřátém oleji, přidáme trochou vody, přidáme očištěnou a na kostky nakrájenou zeleninu
Do vařící polévky potom nasypeme vločky a necháme spolu Až je polévka hotová, zašleháme do ní vejce, necháme
Poté přidáme granulát i se zbylou tekutinou, ovesné vločky a zalijeme vodou.
Vločky opražíme sucho, zalijeme vodou a přidáme očištěnou zeleninu.
Všechny suroviny smícháme a vypracujeme těsto, které necháme asi 2 hodiny odležet v lednici. Poté vyválíme
Navrch poklademe kousky ovoce a nasypeme zbylé ovesné vločky.
Vločky si namočíme do vody na 30 minut. Sníh opatrně přimícháme k vločkám.
Než začneme těsto zpracovávat, vločky zalijeme mlékem Necháme vzejít kvásek, přidáme k vločkám.