Prémiový obsah
★★★
2.2K čtenářů
1 h
janapozarova
Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
Tvarohy rozmícháme s ostatními ingrediencemi dohladka, vmícháme rozinky. Z vykynutého těsta odkrajujeme
Z vlažného mléka, droždí a cukru nechte na teplém místě vzejít kvásek. Potom jej smíchejte se dvěma
Z uvedených surovin vypracujte těsto a nechte vykynout. Rozdělte na deset až šestnáct kousků. Rozválejte
Připravíme si kvásek z droždí, trochy cukru a mléka a 2 lžic hladké mouky. Do mísy dáme obě mouky, vejce
Brambory na těsto oloupeme, omyjeme, nakrájíme a uvaříme ve slané vodě doměkka. Brambory na obložení
Vždy všechny suroviny k danému těstu smícháme dohromady a vypracujeme těsto, do kterého přidáme asi 5