Prémiový obsah
★★★
87.7K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Nikdy je nemyjeme vodou, odstraňují se mnohem hůře.
Nejlepší je to alkoholem nebo zředěným čpavkem.
Potřeme jím látku, necháme působit.
Pak je teprve vypereme.
Králíka rozporcujte, osolte, opepřete a spolu s česnekem Přidejte králíka, maso zatáhněte.Troubu předehřejte
Maso obalíme, zbavíme tuku a nakrájíme na kostečky. Na oleji zpěníme na kostečky nakrájenou slaninu a
Maso opatrně naklepeme, aby se nepotrhalo, a plátky z obou stran osolíme a opepříme. Na každý plátek
Na pánvičce na tuku mírně osmahneme nakrájenou cibuli. Přidáme klobásu nakrájenou na kolečka, malou
Na hluboké pánvi osmahneme cibulku se slaninou.Přidáme kukuřici, papriku a vše řádně okořenímePoté přisypeme
Králičí maso nakrájíme na menší kousky. Na pánvi na oleji orestujeme na kostičky nakrájenou slaninu.
Králičí maso vybalíme a naporcujeme. Zakápneme ho citronovou šťávou, osolíme a necháme chvíli rozležet
Omytého králíka osolíme a vložíme do pekáčku s olejem Měkkého králíka vyjmeme z pekáčku, výpek zalijeme 100
Mrkev, celer, petržel očistíme, opereme a nakrájíme na nudličky. Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno,
Králíka ochutíme pepřem, solí a dáme do pekáče. Nakrájíme slaninu, česnek, cibuli a přidáme ke králíkovi