Smaltované umyvadlo a jiné prostředky budou jako nové, když je navlhčíme, posypeme kypřícím práškem a necháme vše přes noc působit.
Ráno stačí prášek jen smýt.
Omyté a odblaněné maso naporcujeme a vložíme do pekáče na rozpuštěné máslo. Osolíme, přidáme bobkový
Králíka dobře omyjeme, osušíme a osolíme. Králíka pokapeme olejem, zakryjeme a necháme do druhého
Králíka omyjeme, vykostime, osušíme, osolíme a potřeme Králíka vložíme do pekáčku a zasypeme cibulí, na každé
Králíka omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. V hrnci na oleji opečeme dozlatova porce králíka a
Polovinu králíka naporcujeme a jednotlivé porce osolíme Během dušení podle potřeby podléváme vývarem.
Králíka naporcujeme a dáme na pekáč. Touto směsí polijeme králíka a necháme několik hodin
Králíka omyjeme a naporcujeme. Králíka nasolíme, opepříme a obalíme v mouce.
Takto připraveného králíka marinujeme 24 hodin. Podáváme s dušenou zeleninou
Část vína nalijte do mísy, přidejte část šalvěje a bobkových listů a osolte, opepřete. Promíchejte
Dušeného králíka naporcujeme a můžeme podávat. Dušený králík je výborný s bramborovou kaší.
Naporcovaného králíka osolíme a opepříme. Podáváme s dušenou zeleninou a bramborem.