Prémiový obsah
★★★
22.4K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Koláče s drobenkou budou šťavnatější, když je ihned po upečení mírně pokapeme smetanou ke šlehání.
Polovinu králíka naporcujeme a jednotlivé porce osolíme Během dušení podle potřeby podléváme vývarem.
Králíka omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. V hrnci na oleji opečeme dozlatova porce králíka a
Králíka omyjeme, vykostime, osušíme, osolíme a potřeme Králíka vložíme do pekáčku a zasypeme cibulí, na každé
Králíka dobře opláchneme, osušíme papírovou utěrkou vyjmeme z hrnce a vykostíme, šťávu, která zůstala po dušení
Králíka omyjeme a naporcujeme. Králíka nasolíme, opepříme a obalíme v mouce.
Takto připraveného králíka marinujeme 24 hodin. Podáváme s dušenou zeleninou
Část vína nalijte do mísy, přidejte část šalvěje a bobkových listů a osolte, opepřete. Promíchejte
Dušeného králíka naporcujeme a můžeme podávat. Dušený králík je výborný s bramborovou kaší.
Králíka naporcujeme na jednotlivé části, osolíme a Králíka můžeme podávat s vařeným bramborem.
Porce králíka osolíme a opepříme a necháme opéct na Krátce provaříme a můžeme podávat s knedlíkem, dušeným