Prémiový obsah
★★★
7.4K čtenářů
1 h 10 m
Kuchař Berda
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Plátky králičího masa naklepeme a osolíme. nahrubo a smícháme s utřeným česnekem a nasekanou bazalkou
Broskev rozkrojte a vypeckujte. Posypte natrhanou bazalkou a promíchejte.
Rozpálíme olej a závitky zprudka opečeme. Měkké závitky vyndáme a udržujeme teplé.
Závitky obalujeme v hladké mouce, vejcích a strouhance Smažené králičí závitky podáváme s bramborovou kaší
Na pánev dáme rozehřát olej, bazalku umyjeme, osušíme Pak přidáme závitky, ze všech stran osmažíme, podlijeme
Maso svineme a závitky osolíme a upevníme špejlí nebo Hotové závitky vyjmeme, zeleninu zjemníme plátkem másla
jsem na pánvi osmahla cibulku, pak vložila na pánev závitky
Závitky vyndáme na talíř, výpek zredukujeme zaprášíme Vrátíme závitky zbavené nití, nebo párátek.