Prémiový obsah
★★★★
30.3K čtenářů
1 h 40 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Králičí stehna omyjeme, osušíme papírovou utěrkou, Rozehřejeme pánev, opečeme slaninu i králičí stehna
Maso uvaříme v osolené vodě, sádlo vyškvaříme, cibuli oloupeme, nakrájíme a orestujeme na pánvi. Maso
V tlakovém hrnci zapěníme na sádle nakrájenou cibuli, přidáme papriku, pokrájené maso a sůl. Podlijeme
Kotletku nakrájíme na kolečka a lehce poklepeme dlaní. V misce si smícháme olej, sójovou omáčku, česnek
Oprané a osušené maso nakrájíme na kostky, lehce je obalíme v tlučeném kmínu a necháme odležet. Pak je
Maso očistíme, opereme a dáme vařit do studené osolené vody. Přidáme celý černý pepř a nové koření a
Na troche oleja orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Zasypeme mletou paprikou, premiešame, vložíme
Prorostlou uzenou slaninu nakrájíme na malé kostky a rozškvaříme na troše rostlinného oleje, přidáme
Králičí stehenní řízečky omyjeme, naklepeme, lehce Králičí řízky podáváme s bylinkovými bramborami a nejlépe
Do kralikanedavejte rajsky protlak dwkuju