16.5K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
Smícháme olivový olej s hořčicí a pečlivě promícháme Omáčkou zalijeme upečené maso.
smažím, aby se paprika rozvoněla, a pak přimíchám obě hořčice Tento králik mně nejvic chutná s bramborovou kaši a
Opečené maso potřeme hořčicí a vložíme do pekáče. Hotového králíka vyjmeme a vypečenou šťávu nalijeme
Králíka naporcujeme na menší kousky, osolíme, opepříme a dáme do vymazaného pekáče, poté potřeme hořčicí.
Jednotlivé porce králíka osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a položíme do pekáče na nakrájené hřiby.
Na mírném plamenu dusíme králíka doměkka (cca 45-60 Jakmile máme dochucenom, přidáme hrubozrnnou hořčici
Smícháme olej, 2 lžíce hořčice, lžíci sójové omáčky Vytvoříme tím marinádu, do které dáme naporcovaného králíka
Králíka opláchneme, naporcujeme, osušíme papírovou Na pánvi rozpálíme olej a porce králíka na něm opečeme
Porce králíka osolíme, a zprudka opečme ze všech stran Maso vrátíme do omáčky a podáváme.
Na sádle si orestujeme nakrájenou cibuli. Na ně přidáme králičí stehna. Prudce orestujeme, osolíme a
Králíka rozkrájíme na porce a každou z nich potřeme Do výpeku nalijeme víno, přidáme hořčici a bylinky.