Prémiový obsah
★★★
15.3K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Přes noc je ponořte do studené vody a trochu osolte.
Ráno budou čerstvá a pevná na dotek.
, přidáme nakrájenou cibuli, očištěné a nakrájené houby
Jednotlivé porce králíka osolíme, opepříme, potřeme Na králíka položíme plátky slaniny, podlijeme 100 ml
Králíka rozsekáme na větší kusy a na 5 minut uložíme Přidáme kysanou smetanu, dušené houby a okyselíme citrónovou
Do pekáčku vložíme naporcovaného králíka, přidáme nasekanou Asi o 30 minutách přidáme do pekáče houby.
Králíka naporcujeme, obalíme v hladké mouce. Přidáme koření a houby a podlijeme vínem.
Králíka nebo jeho část pečeme klasicky v troubě s kmínem Po dalších 20 minutách zasypeme houbami.
Omyté a odblaněné maso naporcujeme a vložíme do pekáče na rozpuštěné máslo. Osolíme, přidáme bobkový
Houby očistíme a pokrájíme. Slaninu nakrájíme drobně, necháme rozškvařit, přidáme houby
vynikající a jednoduché
výborné a jednoduché