Nemáme-li k dispozici moučkový cukr, je možné jej vyrobit pomletím cukru krupice v el.
mlýnku na kávu.
Pokud navíc do cukru nasypeme i trochu vanilkového, bude mletý cukr výrazně a příjemně vonět.
Očištěného králíka osolíme a vložíme do pekáčku s olejem Měkkého králíka vyjmeme z pekáče, výpek zalijeme troškou
Zajíce rozkrájíme na porce, osolíme, potřeme olejem a vaříme asi 10 minut. Přidáme nakrájenou cibuli,
Na másle restujeme nastrouhanou zeleninu a nasekanou cibuli. přidáme koření, kolečka citronu a kůru,
Porce králíka prošpikujte špalíky špeku pořádně osolte a opepřete koření vmasírujte do
Kořenovou zeleninu očistíme a nastrouháme. Ve větším hrnci rozehřejeme máslo a osmahneme na něm zeleninu
Králíka naporcujeme na jednotlivé části, osolíme a Králíka můžeme podávat s vařeným bramborem.