Prémiový obsah
★★★
12.6K čtenářů
50 m
Kuchař Berda
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Králíka naporcujeme, osolíme, opepříme a potřeme rozmačkaným Nakonec králíka posypeme strouhanou nivou a pod pokličkou
Sýr, smetanu, sůl rozmixujeme, houby nakrájíme a pokapeme citronem. Poté podusíme, přidáme petrželku,
Králíka naporcujeme na jednotlivé části, osolíme a Králíka můžeme podávat s vařeným bramborem.
Do studené vody dáme vařit oprané a očištěné maso, chceme-li mít polévku silnější, vložíme také maso