Prémiový obsah
★★★
9.8K čtenářů
2 h
Kuchař Berda
Skvrny od smůly nejlépe odstraníme odlakovačem na nehty a nebo je potíráme hadříkem namočeným v benzínu.
Omytého králíka rozdělíme na porce a osolíme, opepříme pekáčku zakápneme olejem, přidáme máslo, cibulky, mrkev
na kterém zpěníme cibuli (nakrájenou na jemno) a mrkev Králíka si nasolíme a rozložíme do pekáčku na zpěněnou
Mrkev oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kousky. Králičí stehna omyjeme a dáme do pekáčku k mrkvi a
Králíka omyjeme, naporcujeme a dáme do pekáčku.
na kterém zpěníme cibuli (nakrájenou na jemno) a mrkev Králíka si nasolíme a rozložíme do pekáčku na zpěněnou
Omytého králíka osolíme a vložíme do pekáčku s olejem Cibuli a mrkev očistíme a nakrájíme na plátky.
Promícháme, směsí potřeme králíka, pokapeme ho olejem Asi po 50 minutách králíka vybalíme a dopečeme v pekáči