39.9K čtenářů
1 h 20 m
Redakce Recepty.eu
Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
Poté králíka vytáhneme, odblaníme a prošpikujeme uzenou vytáhneme, šťávu zahustíme moukou rozmíchanou v zakysané smetaně
alobal sundám a do pekáče přiliju mírně osolenou smetanu Tento králik mně nejvic chutná s bramborovou kaši a
Králíka vložíme do pekáčku a potřeme teplou marinádou minutách sundáme alobal a polijeme maso osolenou smetanou
Večer o osmé jsem se rozhodla upéct domácí chléb. Všechny suroviny jsem v misce smíchala vařečkou a nechala
S bílků s špetky soli se vyšleháme tuhý sníh, žloutky si utřeme se sádlem a cukrem do husté pěny. přidáme
Brambory oloupeme a nastrouháme najemno. Zelí nakrájíme na malé kousky a smícháme s brambory. Poté osolíme
Všechny suroviny smícháme a vytvoříme hladké těsto. Vytvoříme bochánky, které dáme do předehřáté trouby
Do ohřátého mléka (trošku si odlijeme) s cukrem si přidáme droždí a lžíci mouky a necháme vzejít kvásek
Brambory uvaříme a poté nastrouháme na jemno. Smícháme v míse s moukou a solí a ze vzniklého těsta smažíme