Prémiový obsah
★★★
20.5K čtenářů
1 h 30 m
Kuchař Berda
Skvrny od čokolády nebo kakaa odstraníte jednoduše v teplé vodě s pomocí mýdla.
U jemných choulostivých látek používáme nízkotučné mléko.
Látku do něj ponoříme a vymácháme ve vodě.
Králičí stehna vykostíme. V pánvi rozehřejeme olej a připravené řízky smažíme
Králičí filety si podélně nařízneme a lehce rozklepeme
Králíka vykostíme, nakrájíme na malé řízky a lehce Obalené řízky pomalu smažíme do zlatova.
Druhý den pak obalujeme a smažíme jako normální řízek Takto dokončuji i vepřové řízky, ale na ty ještě na
Sójové plátky dáme do mísy. Přidáme k nim bujon a vše zalijeme vroucí vodou. Necháme nabobtnat cca půl
Králičí stehna omyjeme, osušíme papírovou utěrkou, Rozehřejeme pánev, opečeme slaninu i králičí stehna
Kotletku nakrájíme na kolečka a lehce poklepeme dlaní. V misce si smícháme olej, sójovou omáčku, česnek
Oprané a osušené maso nakrájíme na kostky, lehce je obalíme v tlučeném kmínu a necháme odležet. Pak je
V tlakovém hrnci zapěníme na sádle nakrájenou cibuli, přidáme papriku, pokrájené maso a sůl. Podlijeme