Prémiový obsah
★★★★★
119.4K čtenářů
15 m
Redakce Recepty.eu
Vejce uchováváme vždy špičkou dolů, aby žloutek ležel na bílku a ne ve vzduchové bublině.
Vše smícháme, maso naložíme na 12 hodin do marinády a během grilování potíráme.
Limetky zbavíme kůry a dužinu nakrájíme nadrobno. Feferonky očistíme a nasekáme najemno. Olej podle
Česnekový dip: Smetanu smícháme s jogurtem, přidáme prolisovaný česnek a lžičku hořčice. Dip osolíme,
Sbíhají se vám sliny už při pouhé představě letního grilování Grilované maso na bylinkách Grilování se těší své oblibě
Do omáčníku dáme tatarskou omáčku, najemno nakrájenou cibuli, kečup, zamícháme a podle chuti osolíme
Myslete na své zdraví, a při příštím grilování nezapomeňte Na klasickou pivní marinádu ideální na vepřové steaky
Všechny ingredience smíchejte a marinádou potírejte maso nebo klobásky průběžně při grilování.
Do marinády před grilováním naložíme maso a během grilovacího ji s oblibou používám i ke grilování sýrů.