Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Na rozehřátém oleji krátce osmažíme utřený česnek, vmícháme ocet, džus, chilli, cukr, sůl a pepř. Prohříváme
nastříháme nebo natrháme na malé kousky a přidáme do marinády maso grilujeme, potíráme v průběhu grilování zbylou marinádou
Mexickou marinádu prohříváme za stálého míchání až Mexická marináda dodává chuť kuřecímu a rybímu masu
Na oleji zpěníme oloupanou nadrobno nakrájenou cibulku. Maso obalíme v koření a přidáme na pánev k cibulce
Vydlabeme zralé avokádo a vložíme jej do mixéru. Přidáme 2 stroužky česneku, půl cibule a chilli papričku
Cibuli nakrájíme, orestujeme na oleji, přidáme maso, kmín, rýži a povaříme. Poté přidáme česnek, rajčata
Spařené jáhly se zázvorem dáme vařit do 1,5 litru slané vařící vody. Vaříme, až se voda vyvaří. Mezitím
V kastrůlku na mírném ohni rozpustíme v másle kakao, čili a cukr, odstavíme, zalijeme mlékem, zamícháme
Maso nakrájíme na menší kostky, opečeme na oleji s drobně nakrájenou cibulí, osolíme, podlijeme vodou
Maso pokrájíme na nudličky, okořeníme směsí koření, osolíme, opepříme a osmahneme na oleji. Smícháme