Prémiový obsah
★★★
21.4K čtenářů
15 m
Redakce Recepty.eu
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Postup přípravy Krok 1 Oloupanou cibuli a česnek nakrájíme na tenká kolečka. Krok 2 Nahrubo nasekáme
Na másle osmahenme nadrobno nkarájené cibule. Zaprášíme moukou a zalijeme vývarem. Přidáme oloupané na
Brambory oloupeme a rozmixujeme je spolu s cibulí. Zahustíme moukou, přidáme vejce, česnek, papriku a
Listové těsto vyválíme na pomoučeném vále a rozdělíme na dvě poloviny. Jeden z nich přeneseme na plech
Do hrnce nasypeme cibuli nakrájenou na kolečka, přidáme prolisovaný česnek, karamelový cukr, sůl, pepř
dáme na plech vyložený pečícím papírem a přidáme cibulovou
cibuli si oloupeme a nakrájíme na kolečka, poté oloupeme česnek a nakrájíme ho na plátky. Obojí vložíme
Mouku promícháme s máslem, aby vznikla drobenka, přidáme vejce, vodu a uděláme těsto, které vyválíme
Mléko, tvaroh, dvě vejce, sůl, olej, mouku a prášek do pečiva zpracujeme na těsto a asi 30 minut necháme